Vondt i ryggen? På tide med ny kontorstol!

kontorstoler

Hvis du jobber i kontor og er mye ved pulten, så vet du hvor slitsomt det kan bli etter flere timer med samme sitteposisjon, derfor er det viktig med den god kontorstol som fyller alle dine krav.

Det finnes mange typer kontorstoler til forskjellige jobber og lengder bruk, så det å finne den perfekte kan være vanskelig. Det kan være en god idé å ha en stol som tilpasser seg til ryggen, for å nettopp slippe rygg- og nakkeskader. Noen stoler har hodestøtter som også er en veldig god ting når du skal sitte i mange timer i strekk.

Du må tenke på hvor stor kontorstolen din skal være, det kan hende den ikke passer deg eller arbeidsplassen din og det kan skape problemer, derfor er det viktig å tenke på sånt før du velger stol. Hele ryggen din burde være inntil bak delen og føttene dine flatt nede på bakken, dette er en måte å sjekke om høyden på stolen vil passe deg. Noen stoler har mulighet for å justere dybden på selve sitte delen, noe som kan gjøre den enda mer tilpasset deg.

Tenk på hvor ofte du må regulere stolen, har du jobb hvor du må bytte posisjon ofte så er det en veldig bra ting å kunne regulere på støttene og selve stolen. noen kontorstoler har armstøtter du kan regulere på, for å nettopp slippe å bli sliten i armene når du skriver eller er på datamaskin. Ett ryggstøtte som kan regulere kan også være bra for å kunne stille på vinkelen din ligger på.

Kvalitet er også veldig viktig når man skal kjøpe inn kontorstoler, om det er privat eller til hele firmaet, så er det god ide å investere i en stol som ikke vil gå i stykker eller bli slitt fort. Gode materialer er viktig, for eksempel skinn kan være godt valg hvis du vil ha en stol som tåler ganske mye og materialer som har pusteevner kan brukes i situasjoner hvor man må bruke kontorstolen i en lang periode. Tenk på hvor mange år du skal bruke en slik stol, det er en god investering.

Vi har mange stoler til alle prisklasser, fra de vanligste kontorstolene, til de store 24-timers kontorstolene som kan stilles inn på alle mulige måter og tilpasses alle. Alle stolene er lagd av god kvalitet og har en god pris som gir deg ganske mye for pengene.