Selvbruningsproduktene og påføringstriksene som gir perfekt resultat

Den perfekte brunfargen får du raskt og enkelt med noen gode produkter og påføringstriks. I denne artikkelen tipser vi deg om begge deler!

Påføringstips:

1. Når du skal kjøpe selvbruningskrem, er det viktig at du velger riktig nyanse til huden din. Det er bedre å velge en litt for lys farge og å bygge den opp, enn å velge en som er litt for mørk og som dermed kan gi et unaturlig resultat. Skill også mellom selvbrunere ment for ansikt og for kropp – produkter for ansiktet er nemlig ofte snillere mot huden og tetter ikke igjen porer.

2. Før du begynner, lønner deg seg å gi huden en skikkelig skrubb. Døde hudceller kan føre til et tørt, kortvarig og ujevnt resultat, men fjernes enkelt med et godt peelingprodukt.

3. Smør inn både albuer og knær med en god fuktighetskrem før du påfører selvbruningskremen for å unngå at disse områdene blir mørkere enn resten av kroppen.

4. Påføre litt pomade eller vaselin i hårlinjen og på øyenbrynene slik at du unngår at de også farges av selvbruningen.

5. Det fineste og jevneste resultatet, får du med en smørevott. Da unngår du også selvbruningsskjolder på hendene og misfargede negler. Det er lurt å bruke raske bevegelser når du smører ut kremen slik at den ikke rekker å tørke før du er sikker på at resultatet er helt jevnt.

6. Når du påfører selvbruning i ansiktet, er det lurt å være litt ekstra forsiktig rundt nesen og over leppen – her kan resultatet nemlig fort bli ujevnt. Et godt tips er derfor å smøre ansiktet med en god krem før du påfører selvbruningen for å unngå skjolder.

7. For et naturlig og jevnt resultat, er det viktig å ikke glemme halsen! Strekk ut halsen og sørg for å smøre kremen godt inn slik at du unngår at den setter seg i eventuelle folder i huden.

8. Du kan med fordel avslutte med en fuktighetskrem på overgangene mellom håndledd og hånd, samt mellom fingrene, for å jevne ut harde kanter.

9. Skal du få et pent resultat med selvbruning, må du ha litt tålmodighet. Vent til kremen har satt seg skikkelig før du påfører makeup eller andre produkter.

10. Husk å vaske hendene dine godt etter påføring dersom du ikke har brukt en påføringsvott!

Produkttips:

Selvbruning for ansikt: Gradual Tan Everyday Face fra St. Tropez

Pris: 293,-

Lover: En nærende selvbruningslotion med aloe vera. Skal kunne brukes daglig og skal gi huden en frisk, gylden farge. Inneholder antioksidanter og vitamin E og skal være fri for lukt og parabener.

Stjernerangering: 4,3/5

Dette sier forbrukerne om produktet: I følge kvinnene som har anmeldt denne selvbruningskremen for ansikt, gir den en gradvis flott, naturlig brunfarge, akkurat slik produktet lover. De forteller at den er enkel å påføre, at resultatet blir jevnt og at den verken blir gul eller oransje slik som mange andre selvbruningskremer kan bli. ”Lukter godt og er enkle å påføre, selv for en nybegynner som meg. Fargen blir naturlig brun – ikke oransje slik som mange andre selvbrunere”, skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: ”Veldig god selvbruner som jeg kjøper om og om igjen. Lett å legge den på uten å få skjolder og forsvinner fint og gradvis”. Les alle anmeldelsene her

Kjøp produktet her.

LES OGSÅ: Dette er de beste eyelinerne og eyeliner-triksene!

Selvbruning for kropp: Bronzing Mousse fra St. Tropez

Pris: 459,-

Lover: En selvbruningsmousse skal ha en fløyelsmyk konsistens og som skal inneholde fuktighetsgivende aloe vera. Skal være fri for olje, tørke raskt og skal kunne brukes både i ansiktet og på kroppen.

Stjernerangering: 4/5

Dette sier forbrukerne om produktet: Flere av kvinnene som har anmeldt denne selvbruningsmoussen for kropp, forteller at den er dere soleklare favoritt. I anmeldelsene står det at den gir en flott, dyp brunfarge, at den tørker raskt og at den holder lenge. ”En av mine favoritter innen selvbruning. Den tørker raskt og gir en naturlig brunfarge”, står det i en av anmeldelsene, mens en annen skriver: ”Denne likte jeg veldig godt! Superenkelt å påføre og gir et jevnt resultat. Den tørker fort, så du trenger ikke vente lenge med å kle på deg igjen. Man får en strålende brunfarge som varer lenge«. Les alle anmeldelsene her. 

 Kjøp produktet her.

LES OGSÅ: Motta eksklusive tilbud og rabatter fra noen av Norges beste nettbutikker innen skjønnhet!

Kroppsskrubb: Lait De Gommage Gentle Exfoliating Milk

Pris: 235,-

Lover: En dusjpeeling som skal fjerne døde hudceller og tilføre mye fuktighet.

Stjernerangering: 4,7/5

Dette sier forbrukerne om produktet: Denne kroppsskrubben får mye skryt for å effektivt fjerne døde hudceller og for å etterlate huden myk og ren, akkurat slik produktet hevder å gjøre. Videre nevnes det at den tilfører godt med fuktighet og at den dufter deilig av sitrus. ”Superdeilig og effektiv skrubb som fjerner døde hudceller og gjør huden silkemyk. Dufter godt. En stor favoritt!”, står det i en av anmeldelsene, mens en annen kvinne forteller: ”Beste skrubben jeg har prøvd. Fjerner døde hudceller og etterlater huden frisk og ren. Dufter friskt av sitron”. Les alle anmeldelsene her

Kjøp produktet her.

Fuktighetskrem: Green Tea Honey Drops Body Cream fra Elizabeth Arden

Pris: 249,-

Lover: En fuktighetskrem til hele kroppen som inneholder både ekte honning og velduftende ekstrakt av grønn te som skal berolige og pleie tørr hud.

Stjernerangering: 4,6/5

Dette sier forbrukerne om produktet: Denne fuktighetskremen til hele kroppen har fått strålende anmeldelser og mange av kvinnene forteller at det er deres soleklare favoritt. I anmeldelsene står det at den tilfører huden massevis av fuktighet, at den etterlater den myk og at den dufter utrolig godt. ”Dette er virkelig en deilig hudkrem! Man får mye fuktighet som varer hele dagen, og i tillegg lukter den supergodt. Denne kan du skjemme deg bort med! Hjemme-spa følelse!”, skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: ”Utrolig deilig hudkrem! Rik på fuktighet, dufter friskt av grønn te og inneholder små dråper med honning som gjør at huden føles silkemyk”. Les alle anmeldelsene her.