Julegavetips til mamma

Julegave mamma

Det kan være vanskelig å finne den perfekte gave til mamma, da man liksom ønsker at gaven til sin mor skal være mer enn en gave – men også fortelle henne hvor glad man er i henne. Men man trenger ikke alltid å prøve så hardt, de fleste mødre blir glade for det aller meste de får av barna sine. Det betyr derimot ikke at man skal gi opp å finne den perfekte julegaven. I avsnittene som følger finner du derfor noen fine julegavetips som de fleste mødre kommer til å verdsette.

En gave til dere begge

Er det én ting de fleste mødre savner så er det å tilbringe tid sammen med barna sine. Et godt julegavetips til mamma er derfor en opplevelse dere kan gjøre sammen. Litt kvalitetstid med deg kommer nemlig moren din til å bli veldig glad for. Her er noen ideer:

  • Tur på spa
  • Middag og teater
  • Storbytur til Riga eller London
  • Matlagingskurs
  • Konsert og drinker

Som du ser er mulighetene mange, men forsøk å finne en opplevelse dere begge liker. Det er ikke gøy for noen av dere hvis en av dere ikke koser seg.

En gave hun ikke unner seg selv

Et annet godt julegavetips til mamma er å gi henne en gave hun ikke hadde unnet seg selv. Det er nemlig slik at mange mødre gir mer til barna sine enn de tillater å gi til seg selv. Det kan være alt fra en massasje til et duftlys, et dyrt skjerf til den vinflasken fra bryllupsreisen til Roma. Akkurat hva du skal gi kommer selvsagt an på hva moren din liker og setter pris på det.

Ikke glem kortet

Som oftest er det ikke så viktig med kortet som kommer sammen med gaven, men det finnes ett unntak – og det er kortet du gir til din mor. Selv om det bare er et julekort burde du velge et kort med fint motiv, og du burde alltid – alltid – skrive en personlig hilsen som viser hvor mye du bryr deg. De fleste viser ikke hvor mye de verdsetter moren sin i hverdagen, og derfor er nettopp jula en veldig fin anledning til å si det ekstra tydelig.

Du burde også huske på at mer enn noen gave så ønsker mødre å tilbringe jula sammen med barn, og evt. barnebarn. Dette kan bli vanskelig hvor eldre man blir, og man kanskje får egen svigerfamilie, men man bør alltid huske å ringe moren sin likevel. Dette er en gave i seg selv.