Hvordan få betalt for å designe klær

Har du noen gang hatt en ide for en kul T-skjorte eller genser? Har du noen gang ønsket å ha på deg noe som ikke var tilgjengelig? Vil du tjene penger på å designe antrekk?

Da er denne artikkelen for deg. Denne artikkelen vil vise deg de beste stedene på nettet som gjør det mulig å designe dine egne tilpassede klær, for eksempel hatter, skjorter, tilpassede bleieposer, osv. og så kjøpe eller selge dem. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du får litt ekstra penger i lommen for dine egne unike ideer.

Og det beste av alt Det er gratis!

Beste Steder for Klesdesign Online

  1. Den første nettsiden (og min personlige favoritt) er Spreadshirt.

Spreadshirt gir brukerne muligheten til å skrive ut i en rekke forskjellige alternativer, inkludert lys-i-mørket, rhinestones, flex, og varer sendes innen 24 timer. Du kan få betalt via paypal eller sjekk. De vil gi deg en gratis butikkfront, og de har blitt vurdert til å ha den beste kvaliteten på utskriften. Åpne din egen gratis online T-skjorte butikk i dag!

  1. Det andre nettstedet er Cafepress

Cafepress er en av de mest populære design-dine-egne-ting nettstedene. De har stor fordel med søkemotorene. I teorien kan dette tillate at designene dine rangerer høyere når folk søker, du kan også åpne en gratis butikk.

  1. Det tredje nettstedet er Letgo

Letgo er nettstedet jeg har hatt mest suksess med. Jeg pleier å skape morsomme og funky skjorter, og det ser ut til at de er store selgere på Letgo. Du har muligheten til å åpne mange gratis butikker på letgo. Dette er slik at hver butikk har et tilpasset tema for dine opprettede klær

Hvert nettsted har sine fordeler og ulemper. Jeg anbefaler å prøve ut alle tre. Du bør kunne finne koblingene til disse nettstedene på denne nettsiden. De har alle unike egenskaper for dem, og noen vil passe til din smak mer enn andre. Du er velkommen til å bla gjennom!

Det beste tipset jeg kan gi deg for å lykkes med å designe klær på Internett og deretter selge dem for profitt, ville være å være kreativ og design så mye du kan. Ikke bruk for mye tid på ett prosjekt. Du vet aldri hva som skal lykkes, og det er bedre å ha mange panner i ilden.

Strategier for en vellykket designbutikk

For å lykkes med en nettbutikk, må andre mennesker kjøpe designet ditt. Dette betyr at du må ta imot massene, samtidig som du fortsatt tilbyr noe annet enn andre design der ute.

Den beste strategien for å lykkes er å finne det du vet best og bruke det. Hva er det du elsker å gjøre som du må forklare til andre? Uansett hva det er, finnes det flere måter å utnytte det til å tjene penger.

I mitt tilfelle så liker jeg fotball. Så jeg designer elementer rundt et emne som jeg vet at en anstendig mengde design består av:

  • NCAA Fotball (Maskotter, School Fight Sanger, Lag-Farger med morsomme ord)
  • Morsomme fotballord
  • Berømte NFL Sitater

Og disse kategoriene er bare noen få av de underkategorier jeg har. Ethvert emne du er interessert i, vil ha en enorm mengde materiale for deg å bruke. Bare brainstorm litt og ikke vær redd for å mislykkes. Det kan ta litt tid før du starter å tjene gode penger på det, men hvis du fokuserer på det, kan du uten tvil tjene penger på det.. Lykke til og gi meg beskjed hvis jeg kan være til hjelp.