Hva skal jeg gi venninna mi i julegave?

Det finnes et ganske stort utvalg av forskjellige julegaver til venner og kjente, men det er ikke alltid like enkelt å finne den perfekte gaven som også passer til den riktige personen. Faren er jo også den, at man henfaller til å gi en gave som tilsvarer det evigvarende slipset, som far får til hver eneste bursdag og jul.

Mellom venner blir dette billedlige slipset i dag til en flaske brennevin eller vin, om du ikke skal bli enda mer femi og gir en gave som badesalt eller duftende telys. Vi kan egentlig nevne alle mulige teite ting, som det er mulig å finne i en såkalt gaveforretning.

En god regel for hva som utgjør en bra julegave

Den gode regelen for hva som utgjør en bra gave, er at personen som skal få den faktisk ønsker seg denne gaven, men at de er for gniene eller forsiktige til å tørre å ta steget for å skaffe seg det som det gjelder.

Muligens så er den perfekte gaven også noe som mottager ikke visste at de ønsket seg eller trengte. En slik gave er litt mer tricky, siden det innebærer at du må kjenne personen ganske godt.

Innenfor denne kategorien av gaver faller også gaver som er såpass utenom det vanlige, eller spesielle, at mottakeren ikke en gang har tenkt på at dette kunne være gøy, men at de samtidig er lagt til rette på en måte som innebærer at du ikke trenger å være noen ekspert for å være med. Dette er den type gaver som du finner hos opplevelsesgave.com.

Valget mellom ekstraordinær galskap, eller en luksushelg for to?

To av tingene som man virkelig kan bite seg tak i når det kommer opplevelsesgaver sin oversikt over veldig kule tilbud er at dere kan ta dere en eventyr og action –weekend på Voss, eller at dere har flere valgmuligheter når det kommer til en bortskjemmende helg i hovedstaden, med spa, massasje og en bedre middag, gjerne kombinert med et middagsshow eller besøk på en av byens mange konserter eller teaterforestillinger.

Om venninna di er veldig sporty, så er kanskje en helg på Voss det bedre valget. Her kan du velge mellom introduksjoner til en hel del forskjellige sportsformer. Dere kan dra på klatreparken i Voss, hvor dere kan klatre i både vegger og trær. Om dere har lyst til å bli våte, så finnes det flere forskjellige nivåer av rafting, både av den familievennlige typen, så vel som den litt farligere i de villere partiene av Vosse-elva.

Spaopphold er derimot noe for den som vil gjøre det motsatte av fysisk anstrengelse. Flere av hotellene i oslo tilbyr spa-opphold som en del av en gavepakke, som blant annet kan inkludere både middag og overnatting. Du kan tilbringe hele dagen med å vandre mellom massasje, badstu, og svømmebasseng, både på The Thief, så vel som på 4 Seasons, som begge gir deg muligheten til å variere omfanget og størrelsen på gavepakka.